• Folksamling
    Bergmaterial är en oundgänglig lokal svensk råvara. Den är nödvändig för en fungerande infrastruktur i form av vägar, järnvägar, hamnar och flygplatser och därmed för näringslivets utveckling och sysselsättning.
  • Bergmaterialindustrin producerar och levererar cirka 80 miljoner ton bergmaterial varje år, vilket gör bergmaterial till en av landets största industriprodukter.
  • Bergmaterial används i hög grad vid byggande av industrilokaler, bostäder, kontor, sjukhus och andra offentliga byggnader. Bergmaterial är dessutom en viktig ingrediens i tillverkningen av betong och asfalt.
  • Mtning Kopia
    Bra och billigt bergmaterial är en förutsättning för tillväxt, sysselsättning och välfärd. Det har också en positiv påverkan på miljön. Med en infrastruktur av hög kvalitet blir transporter effektivare och därmed mindre energikrävande.

Välkommen att anmäla dig till vårens branschdag i Stockholm! Sista dag att anmäla sig är 16: e mars.

Klicka här för att komma till anmälan.

Pris med måltider (för- och eftermiddagskaffe, lunch samt middag): 1 950 kr exkl. moms. Om du inte har möjlighet att vara med på middagen är priset 1 350 kr exkl. moms. 

Program branschdagen

Branschdagen den 22: a mars på Stockholm Hilton Slussen, Guldgränd 8, 08-517 353 00. Efterföljande middag är på samma ställe. Stämma, 8.30, registrering från 9.00, start branschdag 9.50. Branschdagen slutar 17.00. Middag på restaurang Panorama Stockholm Hilton Slussen, fördrink 18.30, start middag 19.00.

Välkommen!

Branschdagarna är öppna för SBMIs medlemmar samt myndighetspersoner inom t ex länsstyrelser, kommuner och statliga verk. 

LOGIFÖRSLAG:
Stockholm Hilton Slussen 22: a mars, enkelrummen kostar 1 850: - inkl. moms och frukost. Klicka här för att boka hotellrum. Notera att dessa rum släpps 22/2 så du måste boka innan dess. Efter detta datum i mån av plats. Hotellet har adress Guldgränd 8, 08-517 353 00.

Klicka här för att komma till anmälan.