LBC Borås är idag ett heltäckande transport- och maskinföretag med alla de kompetenser, resurser och tjänster du kan behöva. Dessutom har vi viljan att utföra alla uppdrag, oavsett storlek eller karaktär, så snabbt och hållbart som möjligt.

I vilken bransch är du?

Hitta enkelt din bransch och de tjänster du efterfrågar. Vi har delat in branscherna i sex olika kategorier, plus privatpersoner, som gör det enklare för dig att hitta.

Läs mer

Alla våra tjänster

Vet du vad du söker hittar du det snabbt och smidigt här. En hel uppsjö av tjänster som har det gemensamt att de utförs av proffs och underlättar din vardag.

Läs mer

”Vi erbjuder tjänster, anpassade efter din bransch, som utförs av proffs och som underlättar din vardag.”

Vi är LBC Borås

Med våra tre affärsområden Bygg & Anläggning, Gods & Logistik samt Miljö & Återvinning erbjuder vi det som ger den mest långsiktiga vinsten för kunden, samhället och miljön.

Läs mer

Nu ökar vi hastigheten

Vi bestämde oss redan för många år sedan att ta hållbarhet på allvar. Sedan dess har vi ständigt utvecklats och anpassat våra erbjudanden till marknaden. Nu ökar vi takten för vårt hållbarhetsarbete med våra tre fokusområden; människa, miljö och ekonomi.

Läs mer

Jobba med oss

Vi söker ständigt efter nya åkerier att inleda samarbeten med. Dessutom chaufförer som älskar ett fritt och självständigt arbete tillsammans med kunder som har höga krav.

Läs mer

De senaste nyheterna

Vi är ett företag i ständig utveckling. Tillsammans med våra kunder utmanar vi branschen för att ligga i framkant. Här kan du läsa om vad som händer just nu.

Läs mer

Fair Transport – för sunda transporter

Detta är transportnäringens hållbarhetscertifiering för godstransporter på väg där syftet är att sunda och hållbara transporter ska öka i andel på vägarna. Med certifieringen vill åkerinäringen bidra till att nå landets klimatmål, Nollvision, och att skapa förutsättningar för en sund konkurrens på lika villkor där goda arbetsvillkor ska vara självklart för alla som verkar i branschen.

Läs mer

Hör av dig

Du kanske inte hittar just den information du söker på hemsidan. Eller så har du bara en fråga som du vill få svar på. Här hittar du alla våra kontaktuppgifter, hör av dig.

Kontakta oss