• Folksamling
    Bergmaterial är en oundgänglig lokal svensk råvara. Den är nödvändig för en fungerande infrastruktur i form av vägar, järnvägar, hamnar och flygplatser och därmed för näringslivets utveckling och sysselsättning.
  • IMGP0196 2
    Bergmaterialindustrin producerar och levererar cirka 80 miljoner ton bergmaterial varje år, vilket gör bergmaterial till en av landets största industriprodukter.
  • Bergmaterial används i hög grad vid byggande av industrilokaler, bostäder, kontor, sjukhus och andra offentliga byggnader. Bergmaterial är dessutom en viktig ingrediens i tillverkningen av betong och asfalt.
  • Mtning Kopia
    Bra och billigt bergmaterial är en förutsättning för tillväxt, sysselsättning och välfärd. Det har också en positiv påverkan på miljön. Med en infrastruktur av hög kvalitet blir transporter effektivare och därmed mindre energikrävande.

Klicka här för att registrera dig till branschdagen

Pris med måltider (för- och eftermiddagskaffe, lunch samt middag): 1 950 kr exkl. moms. Om du inte har möjlighet att vara med på middagen är priset 1 350 kr exkl. moms. 

Vårens program innehåller bland annat följande teman:

Bergmaterialförsörjning och riksintressen – Hur ökar vi förståelsen?
Läget i branschen - diskussioner med Byggföretagen
SKBs tillståndsprocesser - finns det lärdomar för bergmaterialindustrin?
Smart elektrifiering av produktionsprocessen
Kompetensförsörjning
Biologisk mångfald
Helkroppsvibrationer
När tar AI och robotar över i täkten?

Detaljerat program publiceras inom kort.

Var och när?
Branschdagen den 1:a april på Hilton Stockholm Slussen, Auditoriet, Guldgränd 8, tfn: 08-517 353 00. Stämma 8:30, Välkommen!

Registrering från 9.00, start branschdag 9.50. Branschdagen slutar 17.00. Efterföljande middag på Hilton Slussen, fördrink 18.30, start middag 19.00.

Logiförslag:
Hilton Slussen, enkelrummen kostar från 2 050:- inklusive moms och frukost. 

Klicka här för att boka hotellrum på Hilton

Välkommen!

Om du har frågor:

08-762 62 28, joakim.heise@sbmi.se